17
Juli

16:00 - 23:00

Elin Namnieks

Från Vimmerby kommer denna skönsjungande artist, Elin Namnieks.
Elin Namnieks började sjunga för sina föräldrar i bilen när de var ute på vägarna och sedan dess har hon inte slutat. "Min musik och låtskrivning blev viktigare varje dag under min högstadietid. Det var terapi att göra det genom de hårda skoldagarna och det gav mig något att drömma om. Att skriva en sång för mig är en typ av att skriva en dagbok. Det är ärligt och mitt sätt att uttrycka något som jag känner, har känt eller upplevt ... " . Vilket märks i texter som ger en levande bilder när man hör hennes musik. 

Det är några år sedan högstadietiden var förbi och Elin har hunnit med att spela in senaste singeln i Los Angeles, turnerat i Tyskland och Lettland, vart med i både Musik Direkt och Manifest On Tour samt vart med sin vän och kollega Mollie Lindén i bland annat Bingolotto nyligen. Till hösten är det nytt att vänta från denna talang men under tiden lyssnar vi mer än gärna på det hon tidigare släppt.

På scen 21:15
I puben. Fri entré

Boka Boka

* Du kan ringa oss och boka 0495-12150 eller maila på info@hotellhulingen.se

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår