16
Mars

18:00 - 02:00

Musikquiz + Shirin

Har du inte hört Shirin kommer du garanterat göra det framöver. 

Shirin är tjejen med egyptiskt påbrå som föddes i Berlin 1995, växte upp i Norge och är numera bofast i Malmö sedan 2001. Shirin har inte bara påbrå från all världens hörn, hon har även en röst som blivit hyllad av artisten Sia på Twitter med orden ”INCREDIBLE SINGING YOU!!”. 

Redan tidigt började Shirin lära sig sjunga genom att imitera de stora soulsångerskena. Singeln ”Back to Basics”, som förövrigt är hennes enda släppta låt, ger även kopplingar till både Adele och Amy Winehouse. 

Shirin har redan medverkat i flertalet TV-program i Sverige, bland annat tillsammans med Timbuktus band Damn! då de framförde en fantastisk version av Frans vinnarlåt i finalen av Melodifestivalen förra året. Kort därefter släppte hon äntligen eget material i form av singeln ”Back To The Basics” och i början av nästa år kommer en uppföljare. Så se upp där ute, 2018 tillhör Shirin!

På scen 22:00

Asiatisk buffé från kl 18:00
Musikquiz 19:00
Dörren öppnar för allmänheten kl 21:30

Boendepaket finns. Kontakta oss för ytterligare information

Boka Boka

* Du kan ringa oss och boka 0495-12150 eller maila på info@hotellhulingen.se

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår