26
Jan

18:00 - 02:00

Musikquiz + Rod Melancon (US)

Melancon är stundvis en lågmäld berättare i samma tradition som Cash och Kristofferson, för att i nästa sekund falla tillbaka i rollen av ung man med beslöjad blick, som drömmer om det alla män vill ha; A Redhead. Just den låten finns med på senaste albumet, “Southern Gothic”.

Albumet är höjt till skyarna av alla som älskar riktigt välbyggda låtar. Det har en botten av varierande element som honky-tonk, country och riktig hederlig no-nonsens rock.

Det är i sydstaternas mörka historia han hämtar många av sina melodier. Låten om barndomsvännen som alltid var förutbestämd att hamna i fängelse eller i en för tidig grav. Och som till slut hann med både och. Han säger sig vilja ge en annan bild än den stereotypa av sitt älskade Södern och visa att rasism och orättvisor, korruption och hyckleri är något som hör hemma i det förflutna.

Det finns så mycket berättelser i musiken, så mycket lidande, så mycket skönhet mitt i svärtan. Allt detta tar han med sig när han kommer på sin första turné i Skandinavien.

På scen 22:00

Mat från kl 18:00

-- Grillbuffé -- 

Musikquiz 19:00
Eftersläpp 21:30

 

För anmälan till musikquiz, ring 0495 - 121 50 eller maila info@hotellhulingen.se

Boendepaket finns

Boka Boka

* Du kan ringa oss och boka 0495-12150 eller maila på info@hotellhulingen.se

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår