26
Mars

17:00 - 22:00

Teri Joyce (US)

Teri Joyce må inte vara någon jätte rent kroppsligt, men i Austin är hon en jätte i dess countryvärld.

Född och uppvuxen i Chesapeake, Virginia började hon skriva låttexter som 15-åring. Efter arbete som journalist i armén och medlem i Army Soldier Show slog hon sig ned i Austin, Texas som aspirerande låtskrivare.

1996 slog sig Teri samman med Ted Roddy och bildade gruppen The Tearjoint Troubadors där Teri var kompgitarrist och delade sångsysslan med Karen Poston. Bandet släppte skivan ”Tear Time” 2000 som valdes till en av det årets bästa skivor av Freeform American Roots. Kring samma tid bildade hon Teri Joyce and The Tagalongs, vilka spelade traditionell Texas honky tonk med rötter från 1960- och 1970-talen. I detta band var bl.a. Roger Wallace, Jim Stringer och Dave Biller med. Under sina tre års tid spelade de på den världsberömda saloonen Ginny’s Little Longhorn och kom även att besöka Europa under inte mindre än fem turnéer.

Sent 2009 släpptes Teri´s första skiva som soloartist, ”Kitchen Radio”, med ingen mindre än Justin Trevino som producent. En uppföljare ska komma under början av 2018.

Teri är ett riktigt energiknippe på scen och en van underhållare. Hon är även en uppskattad låtskrivare som levererat låtar till många av Austin honkytonkers som Martí Brom, Roger Wallace och Brennen Leigh. Kom till puben på Hotell Hulingen och få er en liten bit av Texas av delstatens storhet, Teri Joyce denna måndagskväll!

I samarbete med Smålands Country Klubb

I puben
Fri entré

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår