27
Apr

18:00 - 02:00

Lifvens 25 år

Lifvens 25 år – En historia i tre akter

En gitarr sprang på en plinkande banjo och tillsammans anslöt de sig med en kokande bas och en öldoftande mandolin. Med en frenetisk fiol, några smattrande trummor och ett virvlande dragspel gav de sig ut och det hela var igång. Ett hopkok av musik slingrade sig iväg bland folket och blev just folkmusik. Några grå hårstrån och 1500 svettiga spelningar senare firas 25 år med en enda unik föreställning i tre akter. 

Första akten genomförs på Valhall och här startar firandet. Lugnt tillbakalutad i en bekväm fåtölj får du uppleva bilder och filmer som tidigare aldrig har visats. En del frågor får svar och nya frågor dyker upp när vi vandrar genom Lifvens historia. Musik utlovas och snygga kläder!

Andra akten fortsätter på Hotell Hulingen med middag i både restaurang och i puben. Inför denna akt har du möjlighet att önska låtar. Även här utlovas vackra kläder!

Denna unika jubileumskväll avslutas(?) med en timmes högtryck från scenen, givetvis i fina kläder. Alla möjligheter finns till okontrollerad glädjefylld dans.
Alla gäster ombedes vänligt och ganska bestämt att ta på sig någonting som är rött! Rött är hjärtats och blodets färg, två av våra egna musikingredienser. Ikväll ska hjärtat slå och blodet vara hett!

Låt hjärtat va me´! Hurra!


Kvällens hålltider
18:00 Första akt - Valhall
19:30 Andra akt - Hotell Hulingen
23:00 Tredje akt – Högtryck på Hotell Hulingen
02:00 Alla dansar svettigt hemåt i sina röda kläder

BILJETTER SLÄPPS 5 mars – endast på Hotell Hulingen

Till kvällens tre akter släpps 200 biljetter á 450:-. 
Detta inkluderar då starten av firandet på Valhall, middag med en tillhörande dryck och önskningar av låtar på Hotell Hulingen samt en timmes beskådning av högtryck från scen. 
Biljetter till eftersläppet - 100 st á 160:-


Mat

Kryddbakad fläsksida med potatis & purjolökskaka

&

rödvinssås

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår