7
Sep

17:00 - 02:00

HultsfredsBestivalen

Hultsfred klassiker
En hyllning till artister från Hultsfredsfestivalen 89-90

Sator, Hultsfredsfestivalens så kallade husband, har 30års jubileum och vad passar väl bättre än en spelning i Hultsfred samma år?! Sedan Sator bildades 1987 har de flitigt turnerat för en hängiven publik. För första gången under alla år i Hultsfred spelar nu hela bandet på Hotell Hulingen. Äntligen säger vi!

Torsson. 
En fredagskväll sent i november 1976 avslutade Torsson sin allra första konsert på Lilla Teatern i Lund. Bandmedlemmarna tyckte, trots publiken på tre personer, att det hade gått rätt bra och bestämde sig för att för att fixa en spelning till. Nu har det snart gått 42 år och Torsson fortsätter som om inget har hänt.

Jakob Hellman
Jakob Hellman blev ett med svenska folket redan 1989 då han släppte sitt debutalbum, Och Stora Havet. Samma år spelade han i Folkets Park på Hultsfredsfestivalen. Även nu, drygt 30 år efter genombrottet, turnerar han land och rike runt. Någon paus har det varit, i alla fall från rampljuset, men musiken har han aldrig lämnat. 

Per Persson & Nya Packet. 
Per Persson bildade bandet Perssons Pack 1989, året innan bandet spelade på Hultsfredsfestivalens. Hösten 2014 sa Perssons Pack tack och hej med två slutsålda spelningar på Nalen. Persson fortsatte sedan med sologig och turnerade flitigt, tills han våren 2017 återigen blev sugen på att spela med ett band. Per Persson & Nya Packet blev ett faktum.
I december förra året släpptes singeln “Hälsingevind” och under 2018 väntar mer musik.

 

Fredag

21.00 Per Persson & Nya Packet

23.00 Sator

 

Lördag

17.00 Byråkrat (Fri entré i puben)

 

20.00 Jakob Hellman

22.00 Torsson

 

2dagars biljett 540kr

1dagars biljett 325kr

 

 

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett direkt via oss eller hos vår återförsäljare Ticketmaster. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Boka Boka

* Du kan ringa oss och boka 0495-12150 eller maila på info@hotellhulingen.se

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår