24
Aug

18:00-01:00

Musikquiz + Dotter

Artisten och låtskrivaren Dotter är här för att stanna. 2014 släppte hon sin första singel ”My Flower” som hon sedan framförde i Musikhjälpen. Tre år och två singlar senare kom den hyllade singeln ”Evolution” och 2018 deltog hon i Melodifestivalen med låten ”Cry” som gjorde stor succé bland recensenterna – och som har spelats flitigt på Spotify. 

Johanna Maria Jansson började skriva musik tidigt, inspirerad av föräldrarnas skivsamling som spände mellan Led Zeppelin och Enya hemma i Arvika.

Hon spelade in med olika producenter över nätet, men gav sig till sist av till Stockholm, där hon gick en sångutbildning på välkända Kulturama och började en större satsning på sin musikkarriär.
Med sin moderna pop och coola texter samt melodier influerade av liknande artister som Lorde och Mø skapar hon sitt eget signum med en viss mystik. Artistnamnet Dotter anspelar på hennes jordnära sensualitet och vördnad av naturen i egenskap av att vara dotter till Moder Jord.

På scen 22.00

Mat från kl 18.00
Musikquiz 19.00
Dörrarna öppnar för allmänheten 21.30

 

Musikquiz inkl konsert 80:-
Musikquiz och buffé inkl konsert 195:-

Förköp konsert 120:-

 -- Endast biljetter från Ticketmaster är giltiga --


I dörren 160:-

 
Boendepaket finns
Boka plats genom att ringa 0495-121 50 eller maila info@hotellhulingen.se

Boka Boka

* Du kan ringa oss och boka 0495-12150 eller maila på info@hotellhulingen.se

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår