27
Sep

17:00 - 24:00

Levi Parham (US)

 

Multi-instrumentalisten från Oklahoma, Levi Parham, har övertygat en växande publik om att hans country-soul med stabil blues-botten är "det nya svarta". 

Hans senaste album "It´s all good" är inspelat i Muscle Shoals med goda vänner som alla bidragit med en musikaliskt sväng. Tänk en hybrid mellan (en yngre) Van Morrison och intensiteten hos Sam Cooke. Där någonstans landar Levi med sin redan imponerande katalog av låtar. 

Levi Parham nämner ofta sina rötter i intervjuer. En pappa som spelade mycket musik som formade den unge Levi och hans mor som var den som fick honom att helt våga satsa på musiken. Och vännen Jimmy LaFave, vilken var den som fick honom att ta det sista steget ut till en publik. Så Levi är en man från stabila omständigheter, en trygghet som hörs i varenda en av hans låtar. Som alla handlar om livet självt. Om mörkret ibland, men allt oftare om ljuset. Som i jazziga ragtime-doftande "Don´t care none" från förra albumet, ”These American Blues”. 

Ifjol gjorde han inte mindre än tre europeiska turnéer och nu är det Skandinaviens tur att få ta del av upplevelsen Levi Parham. Den lite taggiga rösten, det personliga tilltalet och variationen av genrer.
Välkomna!

På scen 20.00

Förköp 120:-
I dörren 140:-

Fri entré för hotellgäster, de som har tvådagars TSOMD-biljett och för de som äter en huvudrätt från vår a´la carte meny.

Boka Boka

* Du kan ringa oss och boka 0495-12150 eller maila på info@hotellhulingen.se

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår