4
Maj

19.00 - 01.00

Shanes

Shanes – ett av Sveriges populäraste band på sextiotalet kommer till Hotell Hulingen!

 

Det är inte direkt många svenska band som kan stoltsera med att ha varit förband åt The Beatles, men Shanes kan!

Bandet började sin karriär som instrumentalband och fick en tio-i-topp-hit med sin första egna låt ”Gunfight Saloon” 1963.

Året efter hade bandet ändrat lite i sin musikstil och singeln ”Let Me Show Who I Am” som släpptes sent 1964 fick bandet upp på listettan i Tio i Topp. Låten blev en mjukstart på framgångarna som sedan kom för redan året efter var genombrottet för Shanes ett faktum.

 

 Shanes gav succélåtar som ”Blue Feeling”, ”Hi Lili, Hi-Lo”, ”Let Me Tell Yah´” och ”Chris – Craft No 9” som spelades in i anrika Beatles EMI-studio på Abby Road i London i januari 1967.

 

Efter att bandet muckat märkte Shanes av popbandsvågens avtagande i samhället. Två försök att förnya sig med en blåsare under turnéerna 1968 och 1969 hjälpte inte och Shanes upplöstes.

 

På scen 22.00

 

Förköp 220:- + serviceavgift

I dörren 250:-

Entré och mat 495:-

Kvällens smaker på buffén rör sig bland ugnsbakad lax, gräslöks hollandaise, räkor, sallader och även något för den som vill ha kött. 

 

 

Begränsat antal platser. För att boka bord ring 0495-121 50 eller maila info@hotellhulingen.se

Boka Boka

* Du kan ringa oss och boka 0495-12150 eller maila på info@hotellhulingen.se

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår