26
Jun

17.00 - 23.00

Bo Sundström med band

 

I över 25 år har Bo Sundström med Bo Kaspers Orkester och deras unika sound blivit ett av Sveriges mest uppskattade liveband. Med över en miljon sålda album och fem listettor på den svenska albumlistan räknas bandet till de absolut största namnen på den svenska musikscenen i modern tid. Bo Kaspers Orkester avslutade innan årsskiftet den hyllade scenföreställningen “Allt ljus på oss” som spelat för fulla hus på Rondo i Göteborg, Cirkus i Stockholm samt på storslagen arenaturné hela hösten 2018. Innan turnén var Bo Kaspers det band som blev utvalda att leda Allsångstimmen på Skansen som då slog publikrekord.

Bo Sundström släppte i slutet av januari 2018 skivan ”Mitt dumma jag”. Skivan innehåller egna svenska tolkningar på några utvalda sånger ur den amerikanska jazzrepertoaren och har fått lysande recensioner. Den är även inspelad på klassiska Atlantstudion i Stockholm. Förra året blev också Bo årets pristagare till det prestigefyllda Evert Taubestipendiet. Motiveringen löd inte mindre än: ”Vår pristagare har en förmåga att fånga det lilla ögonblicket, det till synes triviala och göra det till stor poesi. Livsöden likväl som små detaljer fångas i väl avvägda strofer, ofta med finurliga ordvändningar”. 

Välkomna!

På scen 20.00

Konsert 445:- + service avgift
Konsert & sommarbuffé 645:-
”Sommarbuffé med smaker från; Nyskördad färskpotatis och handplockade jordgubbar från Axelssons i Aby, Västkustens bästa matjessill, varmrökt lax och något extra varmt från grillen”

Boka bord med konsertplats genom att ringa 0495-121 50 eller maila info@hotellhulingen.se Begränsat antal platser. 
 -- Vi har boendepaket --
Biljetter till konserten säljs endast via Ticketmaster och direkt via oss i vår reception.  
I samarbete med Folkuniversitetet

 

Boka Boka

* Du kan ringa oss och boka 0495-12150 eller maila på info@hotellhulingen.se

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår