16
Nov

19.00 - 01.00

Lolita Pop

I år är det 40 år sen Lolita Pop gjorde sin första spelning. Bandet skapade en egensinnig popmusik med Karins starka sång och gitarrernas melodivävar, mycket inspirerat från 70-talets rockscen i New York. Det blev många år med turnéer, dynamiska livespelningar och framgångsrika skivsläpp med hittar som "Långa tåg av längtan", "Heywinner" och "Tarzan on a big red scooter". Bandet gick skilda vägar 1991 efter albumet Blumenkraft.

För att fira 40 år bestämde bandet sig för återförenas och göra en spelning på showcase-festivalen Live at Heart i Örebro den 4 september.
Men vad hände sen? När de väl träffades i replokalen igen så var det så grymt kul att tanken på en turné började växa fram. Så klart vi måste spela mer, det är nu det händer!

2019 års upplaga av Lolita på turné består av Karin Wistrand (sång), Benkt Söderberg (gitarr), Sten Booberg (gitarr), Richard Donatello (bas) och Bobo Öhlund (trummor).

** På scen 22.00 **

Entré 265:- + serviceavgift
Entré & buffé 465:-

Boendepaket finns.

För att boka bufféplats och/eller boendepaket, kontakta oss på 0495-12150 eller maila info@hotellhulinge.se
Konsertbiljetter säljs endast hos Ticketmaster och i vår reception.

I samarbete med Folkuniversitetet

Boka Boka

* Du kan ringa oss och boka 0495-12150 eller maila på info@hotellhulingen.se

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår