8
Nov

18.00 - 01.00

Musikquiz + John Lindberg Trio

John Lindberg Trio har placerat sig som topp 10 på den svenska albumlistan med sina fyra senaste album. Med 14 års intensivt turnérande i ryggen och åtta studioalbum fortsätter John Lindberg Trio att stadigt växla upp.

I slutet av förra året släppte bandet en helt ny EP. Det första väsen vi hör av bandet i skivväg sedan 2017 års Straight From The Heart.
’Det är lite klassiskt tänk, att göra lite mindre releaser. EP med fyra låtar och istället flera releaser. Det känns som ett spännande sätt att ge ut vår musik’. Säger John Lindberg själv.
Allt har hållits hemligt mot deras växande skara av fans så den första EPn, ’Rhymes and Rhythm’s’ kom som en vårpresent till alla rocktörstande JLT-fans runtom i landet.

John Lindberg Trio har byggt sin fanbase “the old fashioned way”. Deras konstanta turnerande i snart femton år är ett envist arbete som befäst deras roll som Sveriges okrönta rockabillykungar. Idag har de en alltjämt växande skara anhängare, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även i länder som Tyskland och USA.
Deras moderna tappning av klassisk rock n’ roll rymmer även influenser av blues och country, ett sound som de gräver djupare i på årets nya releaser.

Under 2018 var de som vanligt ute på vägarna och spelar då, förutom här hemma i Sverige även i Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. 2019 hintar om nytt material samt det klassiska vägnötande som blivit deras signum.

På scen 22.00

Buffé 18.00 – 19.00
Musikquiz 19.00
Eftersläpp 21.00

Musikquiz inkl. konsert 140:-
Musikquiz & mat inkl. konsert 325:-


Endast konsert
Förköp 245:- + service avgift
I dörren 280:- (endast i mån om plats)
Boka din quizplats genom att ringa 0495-12150 eller maila info@hotellhulingen.se

Konsertbiljetter säljs endast på Ticketmaster eller direkt i vår reception.

I samarbete med Folkuniversitetet

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår