28
Feb

18.00 - 01.00

Musikquiz + Joel Alme

Joel Almes nya album ”Bort bort bort” är en fortsättning på ”Flyktligan" som släpptes 2015 och som fick ett enormt fint mottagande med hyllningar från kritikerkåren, utsålda spelningar och Grammisnomineringar.

Efter framgångarna med förra skivan – vilket var en släktkrönika om ämnen som missbruk, uppväxt och klass – slutade han göra musik. Det tog två år att komma tillbaka och hitta glädjen igen. Joel har under tiden bland annat besökt fängelser och spelat tillsammans med interner. Samtidigt har han funderat vidare kring vad det destruktiva gör med en och vad det innebär att vara en av överlevarna och inte den som gick under. Idag nästan fem år senare levererar han sitt mest personliga album hittills.

Nya skivan mötte lyssnarna i början av oktober och kritikerna hyllar albumet. Bland annat skriver Aftonbladet "..det råder ingen som helst tvekan. ''''Sopan från Linné'''' har gjort ett av årets svenska album" och delar ut toppbetyget 4 av 5. Musiktidningen Sonic håller med. "Vi talar om ett av årets bästa album" och ger det 9 av 10.

Om Joel Alme
Född och uppvuxen i Göteborg. Skrev 2009 IFK Göteborgs nya inmarschsång, "Snart skiner Poseidon", som ersatt den tidigare "Heja Blåvitt". Joel har varit medlem i bandet Spring in Paris och spelat bas i Hästpojken. Debutalbumet "Master of Cermonies" släpptes 2008.

På scen 22.00

Musikquiz inkl. konsert 150:-
Musikquiz & buffé inkl. konsert 340:-

Dörrar och buffé 18.00
Musikquiz 19.00

Eftersläpp 21.30

Endast konsert förköp 250:-
I dörren (om platser kvar) 320:-

Boka quizplats genom att ringa 0495-121 50 eller maila info@hotellhulingen.se
Begränsat antal platser

Endast konsertbiljetter köps antingen på Ticketmaster eller direkt i vår reception.

-- I samarbete med Folkuniversitetet --

Evenemang

14 Juli
15 Juli
16 Juli

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår