15
Feb

20.00 - 00.00

Liz Brasher & Kelsey Waldon

Tillsamman med Smålands Countryklubb är Rootsy och Hotell Hulingen väldigt stolta att kunna presentera en exklusiv kväll med två av USAs starkaste kvinnliga americana artister för tillfället.

Kelsey Waldon flyttade till Nashville från Kentuckys landsbygd, slutförde sina college-studier och därefter var det bara musik som gällde. Hon skivdebuterad 2014, uppföljaren kom två år senare och hela tiden turnerade Kelsey och hennes band så mycket som möjligt. 2018 öppnade hon några konserter för John Prine och resultatet blev att han bestämde sig för att knyta henne till sitt skivbolag Oh Boy Records. 2019 släpptes albumet "White Noise, White Lines", som hyllades av en enig kritikerkår, bland annat utnämnde Rolling Stone "Kentucky, 1988" till årets bästa countrylåt! Och nu i februari kommer Kelsey Waldon på en snabbvisit till Sverige och det är bara början, hoppas vi!

Liz Brasher gör den amerikanska söderns musik på sitt eget vis. Rötterna i Dominikanska Republiken och Italien och barndomen i North Carolina skapade en alldeles speciell musikalisk grogrund — som placerar henne nånstans mellan garaget, kyrkan, baren, och sovrummet. Hon är en soulsångerska. En gitarr-rocker. En sekulär gospelsångerska och en värdig representant för hemstaden Memphis musikaliska smältdegel. I januari 2018 gjorde hon en kort turné i Sverige och tog publiken med storm. Sedan dess har hon släppt ett hyllat album på prestige-labeln Fat Possum och våren 2020 kommer hon äntligen tillbaka till Skandinaven för en lång turné tillsammans med Jesper Lindell och hans band! Men i Hultsfed är enda chansen att sen Liz solo.

Boka Boka

* Du kan ringa oss och boka 0495-12150 eller maila på info@hotellhulingen.se

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår