4
Apr

20.00 - 01.00

Mike & The Moonpies (US) INSTÄLLT

-- -- INSTÄLLT -- --

 

Mike & The Moonpies har fått ställa in pga reseförbud.
-- Ersättare annonseras inom kort -- 

 

Smålands Country Club i samarbete med Hotell Hulingen är oerhört stolta att välkomna Texasbandet Mike and the Moonpies till Hultsfred 4 april.

Bandet har gått från att vara Austins favoritresidenter när det gäller honky tonk-musik till att bära sin Texasfana långt bortom hemstaten. Från början huserade bandet på klassiska "Austinsyltor" som Hole in the Wall, Broken Spoke och White Horse - men numera är deras turnéer expanderade till längre ut i världen. I vår gör de sina första spelningar någonsin i Sverige.

Mike & the Moonpies bildades 2007 och har hittills gett ut fem album. Den fjärde, "Steak Night at the Prairie Rose" från 2018, blev kritikerhyllad och ett smärre genombrott för bandet. Uppföljaren "Cheap Silver and Solid Country Gold" (2019) spelades in i anrika Abbey Road-studion i London och var starkt inspirerad av 1960- och 70-talens klassiska "countrypolitan"-stil. Till hjälp tog de London Symphony Orchestra som adderade stråkar till bandets honkytonk-rötter. Resultatet blev ett modernt album som dryper av allt som gjorde de gamla skivorna så tilltalande; skarpt berättande, dynamiskt band och en vilja att gå långt utanför boxen.

Ett stort "MISSA INTE" får gälla när Mike Harmeier och hans femmannagäng i the Moonpies besöker hotellet!


Entré 200:- + serviceavgift

Boendepaket finns. Kontakta oss på 0495-121 50 eller skicka mail till info@hotellhulingen.se

Boka Boka

* Du kan ringa oss och boka 0495-12150 eller maila på info@hotellhulingen.se

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår