21
Apr

18:00 - 02:00

Musikquiz + Torsson 40års jubileum

TORSSON 40 ÅR!

Den 26 november firades det med jubileumskonsert på torget i Klippan samt releasefest för bok och ny skiva på Victoriateatern i Malmö.

Och i vår åker bandet ut på jubileumsturnén – ”Den stora smällen”

1976 nådde jordens befolkning 4 miljarderstrecket, kungen förlovade sig med Silvia, Astrid Lindgren var vansinnig på det svenska skattesystemet, det rådde Ingemar Stenmark och Björn Borg feber, Olof Palme och sossarna förlorar valet och Torbjörn Fälldin blir Sveriges första borgerliga statsminister sedan 1936, Evert Taube och Mao Zedong dör och Torsson bildades.

Torsson, ansvariga för odödliga hits som Klippans Centrum, Det Spelades Bättre Boll och Blodomloppet, fyller nu 40 år som band. För att fira detta, och som en hyllning till alla trogna fans i Klippan, kommer Torsson ge en gratiskonsert den 26 november. Under senare år har bandet haft adress Lund, men kopplingarna till Klippan är fortfarande starka.

Den 26 november är det på dagen 40 år sedan Torsson stod på scen för första gången på Lilla Teatern i Lund. Ganska snart efter debuten blev Klippan bandets hemvist, och i numera nedlagda Studio Bombadill spelade man in ett antal singlar och sina två första, klassiska album. Och för att fira bjuder Klippans kommun denna dag på en gratiskonsert på torget i Klippans centrum kl 12.30. 

Boken "Torsson - boken om det fjärde bästa bandet i Lund" innehåller unikt bildmaterial och man får bland annat veta varför texterna inte handlar om hjärta och smärta och vilken betydelse centralgestalter som Sven Tall och demonproducenten Pål Spektrum haft. 


Och i vår åker Torsson ut på jubileumsturnén ”Den Stora Smällen”

Buffé 18:00
Musikquiz 19:00

Torsson på scen ca 22:30

Musikquiz inkl konsert 60kr
Buffén Svenska klassiker och musikquiz inkl konsert 195kr

Eftersläpp 21:30
Förköp 195kr
Entré på plats 225kr


För att boka quiz, buffé och boende, ring 0495-121 50 eller maila info@hotellhulingen.se

Boka Boka

* Du kan ringa oss och boka 0495-12150 eller maila på info@hotellhulingen.se

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår