13
Okt

20.00 - 00.00

INSTÄLLT

Inställt. Konserten kommer att ske under våren 2021 istället. Håll ögonen öppna :)

Biljetter köpta via Ticketmaster kommer återbetals inom de närmaste dagarna. Biljetter köpa hos oss återbetalas hos oss. Ta med biljetterna och kortet som belastades vid köp.

 

 

 

THE FLESHTONES (US) från Brooklyn New York City, ett av världens mest kultförklarade garagerockband och de kommer nu till Hotell Hulingen 19 maj!

Med deras tygellösa liveframträdande är detta något du inte vill missa. Att de själva utnämner sig för SUPER ROCK USA är väl ytterligare en faktor som passar för att INTE hålla sig hemma en kväll som denna.
The Fleshtones debuterade på CBGB 1976 och har, som enda band, varit aktiva helt sedan dess. Under åren har de influerat flertalet band och artister världen över som R.E.M., Hoodoo Gurus och The Dream Syndicate och överlevt eror av punkrock, New Wave, Grunge, Neo Garage mfl. Musiken och låtarna i bandet har sina rötter i Rock ´n ´Roll från 50-och 60talet.

The Fleshtones är
Peter Zaremba
Keith Streng
Bill Milhizer
Ken Fox

På scen 21.00
Entré 150:- + serviceavgift


Kontakta oss för boendepaket på 0495-121 50 eller skicka till info@hotellhulingen.se

Boka Boka

* Du kan ringa oss och boka 0495-12150 eller maila på info@hotellhulingen.se

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår