20
Nov

18:00-23:00

Musikquiz + Viktor Olsson

Nu välkommnar vi även publik till våra livestreamade quiz. Vi tar emot 80st på plats under kvällen och bjuder på livemusik, tävling och underhållning. På plats på hotellet för tävlande har vi full bar och delar av kvällsmenyn erbjuds till rabatterade priser för er som har lag på plats under quizet.

Detta Quiz får ni lyssna till Viktor Olsson live (läs mer om Viktor nedan)

För er som vill sitta hemma och quiza finner ni information hur ni går tillväga nedan!

Viken Tid?

Quizet startar kl. 19.00 - ca 21.30
För er som bokat bord på plats öppnas dörrarna kl. 18:00 och vi stänger kl. 23:00

Hur kopplar jag upp mig? Hur ser jag showen?

"Quiz  Streamas via VOYD 20/11"

När du köper din biljett hos Ticketmaster får du ett e-postmeddelande från dem med en unik kod som du kan använda för att streama showen hos VOYD. 

1. Köp din biljett hos Ticketmaster eller via Voyd

2. Gå in på voyd.se/presentkort om du köpt biljetter via ticketmaster

3. Logga in/Skapa konto 

4. Ange koden du fått från Ticketmaster

Du kommer nu direkt till showen du köpt tillgång till! 

Köpet knyts till ditt konto på VOYD och du hittar alltid innehållet via menyn och ”Mina köp”. Har du några funderingar kontakta support@voyd.se

BILJETTERNA SLÄPPS INOM KORT

Vad kostar det och hur betalar jag?

Det kostar 100kr/person eller biljett att livestreama
För er som vill tävla på plats betalar ni 120kr vid ankomst/person

Hur anmäler jag mitt lag för att quiza hemma?

Ni som köpt biljetter är automatiskt med i en utlottning av priser via era biljetter. 

Hur anmäler jag mitt lag för att quiza på plats?

Maila oss på info@hotellhulingen eller ring oss på 0495-12150 för att boka bord på plats.

Måste jag tävla?

För er som livestreamar hemma: Vill man inte delta i tävlingen kan man självklart bara titta för egen skull.
För er som quizar på plats: Här är det blodigt allvar och inget fusk tillåts. Äran att vinna på plats är stor!

Hur vet vi vem som vinner?

När quizet är slut går vi igenom de rätta svaren och efter mailar ni som quizat hemma in era poäng till info@hotellhulingen.se . Efter svaren lästs upp dras tävlande lag hemma slumpmässigt som vinner pris. Resutatet för er som tävlat hemma läggs ut på facebook kommande dagar.
Ni som tävlar på plats får veta vinnaren direkt efter rättning på plats under kvällen.

Vad behöver jag?

Det ni behöver ha redo inför musikquizen är
- Pennor, flera, flera pennor
- Något gott att dricka för sjungande och nynnande munnar som lätt kan torka ut.
- Något smakfullt för magen. Tomma magar är inget bra under quiz.

Lycka till!

VIKTOR OLSSON

Unga kritikerfavoriten Viktor Olsson är tillbaka med nya albumet ”Allt jag Ville Säga” som bl.a innehåller hyllade singeln ”Evergreen” som spelas för fullt i P4 och som ingen mindre än Peter LeMarc kallade ”Fantastiskt bra! ”Storslagen på ett innerligt och förtroligt vis”, duetten ”Saknat Dig Nog” med Maria Andersson från Sahara Hotnights, samt hjärtekrossarballaden ”Elin” som Barometern beskrev såhär: ”Elin är en svensk The River”, en vindlande, vansinnigt vacker historia. Både sett till musik och ord. Texten glider sömlöst mellan svenska och engelska. Viktor Olsson sjunger - som vanligt - bättre än någonsin.

Under sommaren har Viktor åkt land och rike kring på initiativet Trädgårdslive där artister spelat hemma hos privatpersoner i deras trädgårdar. Alla hans spelningar var slutsålda från Bjärred till två utsålda spelningar på Partille Arena, och nu efter albumreleasen beger han sig åter ut på turné med ett första stopp på Folk å Rock i Malmö. 

Om Viktor Olsson:

2015 debuterade den då 22-åriga Viktor Olsson med albumet ”Stenungsund”. Ett album som hyllades av såväl kritiker som lyssnare, med sina texter om att växa upp i en småstad och längtan efter att både stanna kvar och vilja gå vidare. Albumet spelades in under en sommar på Gotland tillsammans med Peter Morén och Tobias Fröberg. Tv-framträdanden avlöste varandra och Viktor utsågs av Mauro Scocco till årets nykomling på Svenska Musikförläggarnas pris i slutet av 2015 Våren 2016 släppte Viktor singeln ”Mil av ljus” som följdes upp av EP:n ”Alla lämnar till slut”. Singeln producerades av Måns Lundberg (Deportees, Håkan Hellström) och spelades in i den legendariska Atlantisstudion i Stockholm. Samma år åkte Viktor ut på skandinavisk konserthusturné som förband till Anna Ternheim.

Hösten 2018 släpptes det självbetitlade albumet "Viktor Olsson”. Barometern kallade albumet för "Årets Bästa Platta på Svenska” och Göteborgs-Posten gav plattan 4 av 5 fyrar och det gav även Viktor Olsson nomineringar till GAFFA-priset samt att han mottog Live at Hearts låtskrivarstipendium.

Boka Boka

* Du kan ringa oss och boka 0495-12150 eller maila på info@hotellhulingen.se

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår