6
Nov

20:00

Cecilia Kyllinge -så vill jag bli- en hylling till Björn Afzelius

Live i Puben kl. 20.00

Cecilia Kyllinge har givit ut två skivor med låtar skrivna av Björn Afzelius, i ny tappning. Nu turnerar hon och tre musiker med konserten ”så vill jag bli”.

Vem var Björn Afzelius? Vad ville han och varför? Hur träffades han och Mikael Wiehe? Hur föddes Hoola Bandoola Band? Hur var hans relation till kvinnor? Till pressen? Varför var det så viktigt för Björn att stå upp för de svaga?
I konserten blandas låtar -såsom Sång till friheten, Ikaros, Isabelle och En kungens Man- med anekdoter och tankar där vi får påminnas om eller veta mer om vem Björn Afzelius var. Och vad han kämpade för.

Medverkande:
Cecilia Kyllinge: Sång,
Bengt Kyllinge: Saxofoner, Piano, Gitarr, Sång
Fia Viktorsson: Sång, Percussion, Gitarr
Anders Larm: Piano, Sång, Gitarr

Ur Pressen:
"Stående ovationer när Björn Afzelius hyllades"
"Konserten avslutades med två extranummer innan publiken gick ut i sommarkvällen, påminda om gemenskap och medmänsklighet."  - Dala-

Ord från publiken:
Tack tack tack för en fantastisk konsert i Verket, Avesta!! Alldeles för kort bara ;-) Fast hade nog inte klarat av mer känslor för en kväll haha... Mycket känslor som väcks kärlek, glädje, uppror o sorg... Ett stort leende på läpparna när jag for hem blir tårar som trillar efter läggdax!!! Berörande o alldeles alldeles underbart!!
- Carina (anonymt inlägg i Cecilias gästbok)

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår