HOUSEKEEPING/RUMSSTÄD

EXTRA VID BEHOV & SOMMARJOBB

Om tjänsten


Som hotellstädare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för städning på hotellrum och de lokala ytorna på hotellet så som bland annat lobby, restauranger, gästtoaletter och konferensrum.

Du upprätthåller renligheten på hotellet samt ser till att hotellens städ- och miljökoncept efterföljs.

Tjänsten kan komma att dels innefatta lokalstäd dels hotellrumsstäd. Arbetstid kan komma att gälla från kl.07.00 och arbete vardag så som helg.

Vi söker dig som vågar synas, vågar fråga och tar egna initiativ. Du är professionell och personlig i ditt bemötande av såväl gäster som kollegor. Självklart är du stresstålig, lyhörd, sprider positiv energi och har en bra organisationsförmåga. Du har tidigare erfarenhet av hotellarbete inom städning och pratar och förstår svenska.  

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande
  • Omfattning: Extra vid behov från mars & sommarjobb vecka 25-33 (tjänsten i sommar är på 35h/vecka vilket motsvarar en anställningsgrad på 75%)
  • Start: behovsanställning från 6 mars sommarvikariat från 19 juni
  • Lön: Enligt kollektivavtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: Frederika Svensson
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Om Hotell Hulingen, Hultsfred


Det är musiken som har satt Hultsfred på kartan, och ingen annanstans i Hultsfred sitter musiken lika djupt i väggarna som på Hotell Hulingen. Hotellet är fyllt av bilder från artister som spelat i Hultsfred och varje rum har en egen design och hyllar en artist som spelat i Hultsfred.

Vi är ett familjeägt hotell i centrala Hultsfred med en vacker utsikt över sjön Hulingen och bara 15 minuters bilavstånd från Astrid Lindgrens Värld. På Hotell Hulingen finner du även dagens lunch, catering och pub med kvällsmeny

Varje gång du besöker Hotell Hulingen hoppas vi att du ska upptäcka något nytt.

Varmt välkommen till hos oss!

Att arbeta med Housekeeping på Hotell Hulingen


Till housekeeping söker vi duktiga medarbetare som är estetiska och noggranna och har inredning som intresse. Här får du utrymme att vara kreativ och själv bidra till att skapa ett vackert och inbjudande hotell som våra gäster vill komma till, stanna på och återvända till. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna leverera gästupplevelser av hög kvalitet.

Passar dig som


  1. Med stor yrkesstolthet gärna ordnar med det lilla extra för gästen
  2. Har god organisationsförmåga
  3. Har ett öga för detaljer

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår