Takrelax

Oslagbart som kundevent, projekt- och ledningsgrupper, teambuilding, svensexor och möhippor, kamratfester med mera. Perfekt för mingel under våren, sommaren och hösten men även magiskt att känna den friska luften medan man sitter i ett varmt bad under vinterhalvåret.

Ta en paus från den inrutade vardagen och njut av vår vackra utsikt över sjön Hulingen och festivalområdet tillsammans med dina kunder, den egna personalen eller vänner. Bastun & spabadet på taket av hotellet tar er med på en avkopplande stund och samvaro högt upp i det blå. Vi kan i anslutning till takrelaxen anordna all slags catering, whiskyprovning, grillning på takets terass och mycket annat. På taket går det utmärkt att ordna lansering av produkter och andra presentationer, det är bara fantasin som sätter stopp för vilka aktiviteter man kan hitta på. Eller varför inte tävla i ett av våra populära musikquiz. Det som alltid ingår är en minnesvärd och njutbar stund med trevlig samvaro, god mat och dryck. Badlakan, bastu och trevlig personal som värd ingår. Ett måste att prova på! 

Se bilder

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår