18
Okt

18:00-00:00

Musikquiz+Chris Spedding&Stupidity

 

MUSIKQUIZ

Dörrarna öppnar kl.18:00


Buffé kl.18:00

Musikquiz kl.19:00

Chris Spedding&Stupidity  scen ca kl. 22:00

 

 

Entré 180:-/ person

Buffé 195:-/ person

Eftersläpp 200 kr eftersläppsbiljetter köps via vår hemsida.

Entrén öppnar 21:45   


CHRIS SPEDDING - en av de riktigt stora gitarrlegenderna gör ett unikt gästspel i Sverige! Mannen som spelat med ”alla”, och som tackade nej till att bli medlem i Rolling Stones! Han har kombinerat en solokarriär (hitlåten Motorbikin’ plus Jump In My Car, Guitar Jamboree, Hey Miss Betty, Wild In the Street osv.) med att arbeta som gitarrist åt Bryan Ferry/Roxy Music, Paul McCartney, Robert Gordon, John Cale, The Pretenders, The Vibrators, Jack Bruce, Nick Mason (Pink Floyd), Jerry Harrison (Talking Heads), Tom Waits, Rodriguez med flera. Han producerade även Sex Pistols första demos som gav dem deras första skivkontrakt. Missa inte en av världens mångsidigaste gitarrister – en äkta legend!

http://chrisspedding.com/

STUPIDITY - Garagerock från Stockholm
Precis när pandemin slog till mot Sverige i mars 2020 startade den nya sättningen i garagerock-bandet Stupidity. Den består av de tidigare medlemmarna Björn Lundqvist på sång och Tommy Sjöström på trummor, och de nya medlemmarna Janne Vierth på gitarr och sång samt Ulrika Wennström på bas och sång.

Bandet fortsatte även det tidigare samarbetet med gitarristen och sångaren Keith Streng från amerikanska garagerockarna The Fleshtones. Det amerikanska skivbolaget Red on Red Records släppte albumet ”Waking Up The Band” i december 2021, och som vinylutgåva 2022. Just nu är man aktuella med singeln "A Monkey In A Suit (Is Still A Monkey) som släpptes i december 2023 och videon till den släpps sommaren 2024.
Den nya fullängdaren släpps under hösten 2024. Stupidity spelade även i januari 2024 både med och som kompband till den legendariska gitarristen Chris Spedding i Sverige!! Se videos och lyssna mer på länkarna nedan.

Stupidity är ett av Little Steven Van Zandts favoritband och spelas mycket på hans radiokanal The Underground Garage! Och hösten 2024 är bandet aktuella med en Sverige-turné med Chris Spedding och efter det en USA-turné med de norska tjejerna i The Cocktail Slippers!!

Red On Red Records: https://redonredstupidityfeaturingkeithstreng.bandcamp.com/

 


Begränsat antal platser - säkra din plats redan idag!

Bokning görs på 0495-12150 eller info@hotellhulingen.se


VÄLKOMNA!

 


Evenemang

Vid våra evenemang samarbetar vi med Sensus

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår