KARAOKE

Välkomna till Hotell Hulingens Karaoke!

Har du någonsin drömt om att stå på en scen, mikrofon i hand, och sjunga ut ditt hjärta? Då är vårt karaokerum den perfekta platsen för dig! Här är några anledningar till varför du inte får missa detta:

  • Enorm Låtkatalog: Välj bland tusentals låtar från olika genrer och tidsperioder. Från klassiska ballader till de senaste hitsen – vi har något för alla smaker.
  • Privat Atmosfär: Inget behov av att oroa dig för publikens reaktion. I vårt privata karaokerum kan du sjunga obekymrat med dina nära och kära. Det är som att ha din egen konsert!
  • Stjärnstatus: Känn dig som en superstjärna när du står på scenen. Vårt karaokerum ger dig den ultimata känslan av att vara i rampljuset.
  • Dricka och Snacks: Beställ din favoritdrink eller en läcker snacksskål från vår bar. Det är den perfekta kombinationen för en oförglömlig kväll.

Så vad väntar du på? Ta med dina vänner, kollegor eller familj och gör er redo att rocka loss på Hotell Hulingens Karaokeparadis!

ÖPPETTIDER

Måndag - lördag

15:45-17:30

18:15-20:00

20:45-22:30 (enbart fredagar och lördagar)

Observera att alla i sällskapet måste vara minst 18 år för att vi ska kunna servera er alkohol under er bokning. Undantag om man är med målsman sällskap

PRISER

195:-/person.  För 1timme och 45 minuter

Måndag-torsdag har vi ett minimum på 4 personer per bokning

På fredagar och lördagar har vi ett minimum om 6 personer per bokning.

Man har 1 timme och 45 minuter i karaokerummet.

Vill man förlänga en extra timme kostar det 150krp/p för varje extra timme. Detta kan vi dock bara erbjuda i mån av plats.

Vi rekomenderar att man är max 10st i rummet för maximal upplevelse men det går bra att boka upp till 15 personer

BOKNING

Bokning görs via info@hotellhulingen.se eller 0495-12150

Meny

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår