MENY VECKA 9
FREDAG
Nattbakad ryggbiff med syltlök, bacon & rödvinssås. Serveras med purjolökspotatis
VECKANS
Vegetariska: Grönkål- och fetaostpaj
Burgare: Högrevsburgare med sallad, tomat, syrad rödlök, ost, pommes frites & dressing
Sallad: Räksallad med ärtor, paprika & ägg
MENY VECKA 10
MÅNDAG
Strimlad kyckling i paprikasås. Serveras med grönsaksris
Gratinerad falukorv med potatismos & senapscrème
TISDAG
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Smörstekt rödspätta med remouladsås & kokt potatis
ONSDAG
Nötstek med äppelgräddsås, gelé & kokt potatis
Vinångad sejfilé med räksås & duschesstoppar
TORSDAG
Biff Lindström med rödvinssås, persiljesmör & stekt potatis
Ärtsoppa med pannkakor & sylt
FREDAG
Panerad fläskschnitzel med örtsmör samt friterad potatis & kapris
VECKANS
Vegetariska: Nudelwok med sweet chili & sesamfrön
Burgare: Högrevsburgare med sallad, tomat, lök, ost, dressing & pommes frites
Sallad: Pastasallad med örtdressing, kyckling & grönsaker
ALLTID PÅ LUNCHEN
Fish'n chips - Friterad & MSC-märkt Alaska Pollock med pommes frites 98 kr
Ägg & bacon med stekt potatis 85 kr
Lunch serveras i vår matsal kl. 11:30-14:00
Lunch inkl. sallad, måltidsdryck, kaffe & kaka:
95 kr/person (85 kr för dig med Hotell Hulingen-kort)
Avhämtning av färdigpackad lunchlåda 75 kr
Varmt välkomna!