BARTENDER/SERVIS

EXTRA VID BEHOV PÅ HELGER

 

Vi har alltid behov av folk som vill jobba extra på helger i vår restaurang

 

Om tjänsten


Vi söker dig som har ett genuint intresse för restaurangbranschen och är en naturligt serviceinriktad person som sätter gästen i fokus. Du är självmotiverad, social och anpassar dig till olika situationer och tycker om att hantera det oväntade. Kommunikation är en styrka och dialogen med gäster och kollegor faller naturligt för dig. Du gillar att arbeta i en fartfylld och omväxlande miljö och kan arbeta både individuellt och i team. Den viktigaste uppgiften du har är att våra gäster lämnar oss med ett leende och en vilja att komma tillbaka.

 Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande / Extra vid behov helger
  • Omfattning: 2-3 helger i månaden
  • Start: från 7 augusti
  • Lön: Enligt kollektivavtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: Jenny Svensson Sahlin
  • Sista ansökningsdag: Urval sker löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig! 

 

Om Hotell Hulingen, Hultsfred


Det är musiken som har satt Hultsfred på kartan, och ingen annanstans i Hultsfred sitter musiken lika djupt i väggarna som på Hotell Hulingen. Hotellet är fyllt av bilder från artister som spelat i Hultsfred och varje rum har en egen design och hyllar en artist som spelat i Hultsfred.

Vi är ett familjeägt hotell i centrala Hultsfred med en vacker utsikt över sjön Hulingen och bara 15 minuters bilavstånd från Astrid Lindgrens Värld. På Hotell Hulingen finner du även dagens lunch, catering och pub med kvällsmeny

Varje gång du besöker Hotell Hulingen hoppas vi att du ska upptäcka något nytt.

Varmt välkommen till hos oss!

Att arbeta som bartender/servis på Hotell Hulingen


Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Tempot i vår restaurang är varierande och periodvis högt, därför är du snabb och stresstålig.

Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta.

 

Passar dig som


  1. Med stor yrkesstolthet gärna ordnar med det lilla extra för gästen
  1. Du är social till ditt sätt och intresserad av mat och service
  1. Har ett öga för detaljer

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår