24
Sep

19.00 - 01.00

NYTT DATUM 2022 Dr. Feelgood (uk)

Framflyttat

Köpta biljetter är giltiga för det nya datumet också. Vet man redan att man inte kan då återköps biljetterna. Vid frågor gällande återköp kontakta Ticketmaster. På grund av omstädnigheterna tar återbetalningen några dagar längre än det vanligtvis gör.

Tack för förståelsen och hoppas vi ses den 24 september 2022 istället. 

Dr Feelgood till Hotell Hulingen!

Efter olika konstellationer och namn bildades Dr Feelgood i början av 70-talet och kom snabbt till toppen av de engelska listorna med deras live-album Stupidity. Albumet var förövrigt bandets tredje släppta album, men deras första live-album, och det som fick dem att hamna på plats nr.1 på under en vecka. Dr Feelgood levererade sedan hitlåt efter hitlåt. Se bara på den här singellistan för att nämna några: Roxette, Back in the Night, Milk and Alcohol, Down at the Doctors, She Does it Right, Going Back Home och See You Later Alligator– vilken gav bandet deras första guld-album.
Nuvarande line-up består av Kevin Morris på trummor och Phil Mitchell på bas som båda firar 35 år i bandet OCH var med när bandet spelade på Hultsfredsfestivalen1987! På gitarr ses Steve Walwyn och på sång Robert Kane som båda varit medlemmar sedan 90-talet.
Entré ordinarie 265:- + serviceavgift
Entré & buffé 465:- + serviceavgift

-- Biljetter säljs endast hos Ticketmaster eller direkt i vår reception --
Dörrar 19 – 01
På scen 22.00
Boendepaket finns. Kontakta oss på info@hotellhulingen.se eller 0495-121 50 så hjälper vi er med det.
I samarbete med Folkuniversitetet.

 

Behåller du biljetterna gäller dom vid det nya datumet

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår