2
Okt

17.00 - 01.00

INSTÄLLT! Mörkaste Småland: Slaktmånad Part III

Mörkaste Småland Slaktmånad 2021 Ställer in!

Ingenting tyder på att det kommer att bli några ändringar av begränsningarna inom kort och med bara några veckor kvar tvingas vi ställa in festivalen.

Detta känns verkligen sorgligt. Biljettförsäljningen har gått bra trots den kritiska situationen, men vi har helt enkel inte manöverutrymme för att planera för personal, inköp, uthyrning osv. När vi vet med oss att allt kan växla till ett bakslag i sista minuten.

Det har också funnits en viss oro bland band och utställare som inte vet hur de ska planera sin ledighet, resor och tryck av både utställningsmaterial och merch. Därför känns det som att vi inte längre har något alternativ. Vi hoppas att budskapet, trots att det är sorgligt, kan lindra osäkerhetsstressen och sänka skuldrorna för många.

Vi ville verkligen, och hoppades på att denna festival skulle vara genomförbar, men det har också varit superstressande att inte veta någonting och ständigt få mixade budskap ... Så det är också en lättnad att äntligen ha fattat ett beslut.

 

Vi har får valt att inte flytta fram eventet till nytt datum, utan i stället ställa in det helt. Vi har ännu inte utvärderat om det kommer att bli en ny festival framöver eller inte, beslut om framtiden kommer att fattas när restriktionerna faktiskt är lättade.

 

Mörkaste Småland och Hotell Hulingen.

Boka Boka

* Du kan ringa oss och boka 0495-12150 eller maila på info@hotellhulingen.se

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår