15
Juli

20:00

Fluru

LIVEMUSIK I PUBEN – BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER
På scen kl. 20:00.
Frivillig entré - Man kan ge/swisha artisten en frivillig summa pengar direkt till denne på plats.


FLURU
Fluru, som bor i Stockholm men har rötterna i Jämtland, skulle alldeles för enkelt kunna beskrivas med att de spelar en smakfull americana. Men adderar man pophookar, låtskrivande i världsklass och sångerskan Malin Hässlemarks unika röst, så har Fluru ett helt eget sound som letar sig rakt in i hjärtat. Det är varmt, levande och organiskt – och bandet har flera gånger blivit jämförda med t ex Fleetwood Mac, Fleet Foxes och Emmylou Harris. Musiken är en blandning av sval pop och läcker americana, och de står stadigt på egna ben med ett sound som både kan vara vackert som en fjällmyr i höstmorgonens dimma och mäktigt som de norrländska bergsmassiven.

 

Fluru släppte sitt debutalbum på det tyska skivbolag What We Call Records, och har de senaste åren turnerat mycket i Tyskland och Holland. Inför nästa albumsläpp väljer de nu att flytta sin bas till Sverige och det Kiruna-baserad skivbolaget ”Heart of Sound”. Den första singeln; ”To the Bone” hade release 21 november 2021 och albumet med samma namn släpps den 18 mars 2022. Missa inte chansen att se detta fantastiska band live!

 

Fluru består av:

Malin Hässlemark – Sång

Claes Hässlemark – Gitarr, Piano, Sång

Robin Mossberg – Bas

Jesper Lönn – Trummor

(Simon Bo Silverdahl- Fotograf)

VÄLKOMNA!

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår