19
Apr

20:00

Per Englund

LIVEMUSIK I PUBEN – BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER


På scen kl. 20:00.

Frivillig entré - Man kan ge/swisha artisten en frivillig summa pengar direkt till denne på plats.
Den rykande färska vinylen, "I en sökande smålännings fotspår..." kan köpas för endast 175:-

Per Englund

Releaseparty, I en sökande smålännings fotspår...
Den 19e april Hulingen samt den 20e april Brygghuset.

Per Englund debuterar på svenska med singeln ”I min farmors hus”. I min farmors hus är den första singeln från en kommande vinyl. 

Den kretsar kring Pers barndoms somrar där han farmor var en centralgestalt som skapade värme, trygghet och som gav tidiga insikter om livet och vad som skulle komma.

I ett böljande arrangemang av akustiska gitarrer och dragspel berättas ett barns historia genom en vuxen mans ögon. Per Englunds röst är personlig, nära och rå - här ligger berättelsen och äktheten i centrum. 

Långt bort från polerade pop-produktioner av plast och fejkade effekter gör Per Englund istället musik som berör lyssnaren och skapar igenkänning. 

Det doftar jordgubbar, nyklippt gräs och oändliga somrar om ”I min farmors hus” - det må vara långt till de hårdrocks scener som tidigare varit Per Englunds hemmaplan där han levererat 10 album med olika grupper genom åren.- men det är desto närmare till hjärtat!


Den 7 juli 2023 släpptes ”I min farmors hus” på alla digitala plattformar och under 2023/2024 kommer ytterligare 8 sånger om hans liv.


19e april 2024 är det releaseparty för vinylen "I en sökande smålännings fotspår..." på Hulingen, Hultsfred samt 20e april på Brygghuset, Vimmerby.


Två kvällar med visor, snack o lite skoj, come enjoy

Evenemang

Vid våra evenemang samarbetar vi med Sensus

Den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du äta och dricka gott.

LÄS MER

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår